SPORT, 6 Korrik 2018, 22:47

Nuk quhet më Kampionat Botëror, por… Europian!

Nuk quhet më Kampionat Botëror, por… Europian!

Me eliminimet e Uruguait dhe Brazilit, respektivisht nga Franca dhe Belgjika, tashmë të gjitha ekipet e mbetura në lojë - përfshirë edhe çiftet Kroaci-Rusi dhe Suedi-Angli – janë nga Europa.

Sido që të shkojë, një nga gjashtë ekipet europiane do të jetë kampion i Botës.

/TPZ.AL/