LIFESTYLE, 9 Nëntor 2023, 14:59

Humb ndjenjat gjatë një konference, shtrohet në spital bashkëthemeluesi i Apple

Humb ndjenjat gjatë një konference, shtrohet në spital

Bashkëthemeluesi 73-vjeçar i Apple, Steve Wozniak, po kurohet në një spital në Meksikë. Bashkëthemeluesi i Apple ishte në Meksikë për të marrë pjesë në Forumin Botëror të Biznesit (WBF), një konferencë biznesi, dhe sipas CNN, ai raportohet se u rrëzua gjatë ngjarjes të mërkurën pasdite.

Në të njëjtën kohë, sipas informacioneve të TMZ, Wozniak raportohet se po kurohet për marramendje. Sipas burimeve në të njëjtën media, bashkëthemeluesi i Apple mbajti një fjalim të mërkurën në Forumin Botëror të Biznesit, pas së cilës i tha gruas së tij se “ndihej çuditshëm”. Më pas ai filloi të shfaqte simptoma që shqetësonin gruan e tij, e cila tha se duhej të dërgohej në spital.

I njohur në botën e teknologjisë si Woz, Wozniak është një veteran i Silicon Valley i cili bashkëthemeloi Apple me Steve Jobs në 1976 dhe shpiku kompjuterin e parë Apple. Kujtojmë se në maj të vitit 2023, ai kishte kërkuar rregullore për inteligjencën artificiale, me frikën se teknologjia do të shfrytëzohej nga “aktorë të këqij”. “Inteligjenca artificiale është aq e zgjuar sa është e hapur për lojtarët e këqij, ata që duan të të mashtrojnë se kush janë ata”, tha ndër të tjera ai.