AKTUALITET, 12 Mars 2019, 15:42

Frymëzim dhe ide të reja? Ja cili është dekori ideal për shtëpinë tuaj

Të gjithë duan të jetojnë në një shtëpi të rehatshme. Pjesë e rëndësishme e shtëpisë është edhe dekorimi i saj. Që të ndiheni rehat dhe ngrohtë në shtëpinë tuaj, duhet ta modeloni atë në mënyrë që të përshtatet me stilin tuaj.

Tanimë është kthyer në një trend që dekori i shtëpisë të jetë festiv por edhe të përshtatet sipas sezonit. Kështu që ka ardhur koha që shtëpia të marri një pamje tjetër, duke i sjellë dritë dhe duke e dekoruar sipas stinës që do të trokasi së shpejti.

Mjedisi ku jetoni duhet të mobilohet dhe dekorohet me kujdes, në mënyrë që jo vetëm ju, por edhe të afërmit apo të ftuarit tuaj, të ndihen rehat. Ngjyrat e mureve dhe tapeteve duhet të jenë të ngrohta dhe gjithashtu pjesë e rëndësishme janë edhe lulet që sjellin freski apo mobiljet e këndshme.

Lulet janë perfekte për arredimin e shtëpisë por akoma më shumë vazot, qoftë për mjedis të brendshëm, ashtu edhe për ballkone apo oborre.

Ngjyrat dhe dritat janë pjesa më e rëndësishme në një dekor shtëpie, sepse është ajo që të relakson dhe të mbush me frymëzim. Mund të përdorni dritat e ngrohta dhe ato më intime në kuzhinë apo sallon, dhe dritat më të ftohta në korridor për të nxjerrë më në pah pikturat apo elementët e tjerë nëpër mure. Secili nga ne ka ide të ndryshme për kolorin që i jep shtëpisë, e rëndësishme është që të ndiheni mirë dhe qetë në atë që ju keni zgjedhur.

Shtëpinë tuaj mund ta shndërroni në një ambient të ngrohtë duke e dekoruar edhe me jastëkë të ndryshëm me ngjyra.

Të gjitha sa më sipër mund të gjenden në JUMBO, ku ka një larmi që u përshtatet preferencave tuaja.

Kuzhina është një ambient ku amvisat kalojnë pjesën më të madhe të kohës. Për shumë prej nesh kuzhina është vendi më i pëlqyer dhe më i këndshëm i shtëpisë. Aty gatuajmë ushqimet tona të preferuara për familjaret dhe miqtë tanë. Ka raste që mund të kemi vështirësi në arredimin dhe organizimin e kuzhinës, por nuk duhet të harrojmë që nuk është e lehtë që të kemi një kuzhinë të mirë organizuar në mënyrë perfekte, ndaj dhe për këtë iu vjen në ndihmë Jumbo.

Ide ka shumë, por ato ideale për dekorin e shtëpisë suaj frymëzohen nga JUMBO.

Jumbo është pjesë e Grupit Balfin, Grupi më i madh dhe inovator i investimeve në Shqipëri dhe një ndër më të mëdhenjtë në rajon.