BALLKAN, 22 Qershor 2022, 12:51

Pas Ramës, edhe Vuçiç merr vendim për të marrë pjesë në Samitin e BE

Pas Ramës, edhe Vuçiç merr vendim për të marrë

Serbia konfirmoi sot se tre vendet, përfshi këtu edhe Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut do të marrin pjesë nesër në samitin e BE-së.

“Pas konsultimeve të hollësishme dhe gjithëpërfshirëse me bashkëpunëtorët dhe anëtarët e qeverive, liderët e tre vendeve vendosën të shkojnë së bashku në samit, duke rënë dakord për parimet që do të jenë shtylla kryesore e bisedimeve me zyrtarë të shumtë të BE-së”, raporton Kurir.