AKTUALITET, 16 Gusht 2022, 15:05

Rama poston fotot nga rruga Palasë-Dhërmi: Në zonë do të ndërtohen hotele me 5 yje, do të ngrenë turizmin në nivel tjetër

Rama poston fotot nga rruga Palasë-Dhërmi: Në zonë do

Kryeministri Edi Rama ka publikuar pamjet e aksit Palasë-Dhërmi, ku po kryhen punime.

Sipas Ramës, kjo është një zonë ku do ndërtohen hotele me 5 yje dhe do ta ngrenë turizmin e Jonit në një nivel tjetër.

Rama shton se po punohet edhe për rrugën e re të lidhur me tunelin e Llogarasë, e cila do të lehtësojë ndjeshëm trafikun e do të rrisë cilësinë e shërbimeve në zonë.

Në aksin Palasë-Dhërmi, ku po zhvillohet një program i tërë investimesh në hotele me 5yje që do ta ngrenë turizmin e Jonit në një nivel tjetër, po punohet edhe për rrugën e re të lidhur me tunelin e Llogarasë, e cila do të lehtësojë ndjeshëm trafikun e do të rrisë cilësinë e shërbimeve në zonë.

Kanë përfunduar të gjitha veprat e artit dhe ndërtimi i sistemit terramesh.