AKTUALITET, 25 Maj 2023, 18:46

PDIU ankimon në KAS rezultatet për këshillat bashkiakë të Lezhës dhe të Delvinës: Duam rinumërim!

PDIU ankimon në KAS rezultatet për këshillat bashkiakë

Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet ka kërkuar rinumërim të votave në 2 KAZAZ në bashkinë e Lezhës.

Mësohet se ditën e sotme, PDIU ankimoi në KAS edhe tabelën përmbledhëse të rezultateve për këshillin bashkiak në këtë bashki.

Mes të tjerash, PDIU ka ankimuar në KAS rezultatet për këshillin bashkiak të bashkisë Delvinë, në zgjedhjet lokale.  Kujtojmë se zgjedhjet lokale u mbajtën më 14 maj, ku PS fitoi 53 bashki, ndërsa koalicioni ‘Bashkë Fitojmë’ mori 6 dhe një Mega.