AKTUALITET, 22 Shtator 2022, 14:22

Shqipëria dhe Kroacia marrëveshje për sigurimeve shoqërore, Rama: Do të përfitojnë 3 mijë shqiptarë

Shqipëria dhe Kroacia marrëveshje për sigurimeve shoqërore,

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se Shqipëria dhe Kroacia përfunduan raundin e parë të negociatave për marrëveshjen e sigurimeve shoqërore.

Në një postim të bërë në Facebook, ai shkruan se janë rreth 3 mijë shqiptarë që punojnë në këtë vend, të cilët do të përfitojnë nga njohja e viteve të punës.

“LAJM I MIRË, Shqipëria dhe Kroacia përfunduan raundin e parë të negociatave për marrëveshjen e sigurimeve shoqërore.

Pas përfundimit të procesit teknik do të ndiqen të gjitha procedurat për ratifikimin e kësaj marrëveshje. Rreth 3 mijë shqiptarë që punojnë në këtë vend do të përfitojnë nga njohja e viteve të punës”, shkruan Rama.