AKTUALITET, 22 Shtator 2022, 12:35

Balluku-deputetëve të PD: I jepni mesazh njëri-tjetrit nga foltorja, e keni problemin brenda familjes tuaj

Balluku-deputetëve të PD: I jepni mesazh njëri-tjetrit nga

Zëvendëskryeministrja Belinda Balluku u ka kërkuar deputetëve të PD-së, që mos të shpërdorojnë foltoren e Kuvendit për t’i dhënë mesazhe njëri tjetrit.

“Ju e keni problemin në familjen tuaj.

Dilni në foltore dhe jepni mesazhe për njëri tjetrin. Ne nuk kemi harxhuar para për lobim. Ju i keni kontaktet për lobime”, u është drejtuar Balluku deputetëve të PD-së.