AKTUALITET, 31 Mars 2023, 10:21

“Edhe 6 javë na ndajnë nga dita e fitores”, Meta: Triumf përballë pakicës uzurpatore mjaftiste në Tiranë

“Edhe 6 javë na ndajnë nga dita e fitores”, Meta: Triumf

Kreu i Partisë së Lirisë Ilir Meta ka shprehur dhe njëherë mbështetjen për kandidatët për Këshillin Bashkiak të Tiranës.

Teksa publikon një album me foto, Meta rikujton se edhe 6 javë na ndajnë nga zgjedhjet, ose siç shkruan ai “nga dita e fitores historike kundër monizmit dhe pakicës uzurpatore mjaftiste në kryeqytet”.

Postimi i Metës:

Edhe 6 javë na ndajnë nga dita e fitores historike kundër monizmit dhe pakicës uzurpatore mjaftiste në kryeqytet.

Falënderimet më të përzemërta për kandidatet dhe kandidatët tanë të mrekullueshëm për Këshillin e Bashkisë të Tiranës që po punojnë me përkushtim çdo minutë për t’ua kthyer bashkinë qytetarëve.

“Edhe 6 javë na ndajnë nga dita e fitores”, Meta: Triumf