AKTUALITET, 31 Mars 2023, 08:39

Këmbimi valutor/ Me sa shiten dhe blihen dollari dhe euro

Këmbimi valutor/ Me sa shiten dhe blihen dollari dhe euro

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 103.6 lekë dhe do shitet me 105.1 lekë.

Edhe euro vazhdon të pësojë një rënie të ndjeshme. Sot monedha evropiane do të blihet me 113.1 lekë dhe do të shitet me 113.9 lekë.

Franga zvicerane do të blihet me 112.8 lekë dhe do të shitet me 114.2 lekë.

Ndërsa paundi britanik do të blihet me 127.9 lekë dhe do të shitet me 129.4 lekë.

Këmbimi valutor/ Me sa shiten dhe blihen dollari dhe euro