AKTUALITET, 1 Qershor 2023, 10:23

Afera e inceneratorit të Elbasanit, GJKKO shtyn seancën gjyqësore

Afera e inceneratorit të Elbasanit, GJKKO shtyn seancën gjyqësore

Gjykata kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka shtyre seancën për inceneratorin e Elbasanit.

Shkak ishte mosparaqitja e dy prej avokatëve në gjyq.

Seanca e radhës do të mbahet me datën 8 qershor në orën 09:30, ku do të prezantohen konkluzionet e mbrojtjes.