AKTUALITET, 1 Qershor 2023, 09:01

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 102.1 lekë dhe do të shitet me 103.1 lekë.

Sot monedha evropiane do të blihet me 109.2 lekë dhe do të shitet me 110.1.

Franga zvicerane sot do të blihet me 111.6 lekë dhe do të shitet me 112.9 lekë. Ndërsa paundi britanik do të blihet me 126.2 lekë dhe do të shitet me 127.5 lekë.

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro