AKTUALITET, 1 Qershor 2023, 08:51

Rama urim për “1 Qershorin”: Gëzuar ditën e fëmijëve

Rama urim për “1 Qershorin”: Gëzuar ditën e

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme me një urim në rrjetin social “facebook” për 1 Qershorin”.

“Gëzuar ditën e fëmijëve” shkruan Rama.

Kjo ditë, 1 qershori, është një festë e madhe e dedikuar tërësisht buzëqeshjeve dhe lumturisë së vogëlushëve kudo në botë.

Por nuk është vetëm një ditë festive, por edhe një ditë sensibilizimi, për t’i thënë jo dhunës dhe abuzimit ndaj fëmijëve.

Postimi i Ramës:

GËZUAR DITËN E FËMIJËVE

Rama urim për “1 Qershorin”: Gëzuar ditën e