SPORT, 21 Mars 2023, 14:46

Kore naziste gjatë derbit të kryeqytetit, vjen reagimi i Lacios: Gjeste për t’u dënuar

Kore naziste gjatë derbit të kryeqytetit, vjen reagimi i Lacios:

Gjatë derbit të kryeqytetit mes Lacios dhe Romës në Serinë A, një vëmendje e morën dhe ultrasit e bardhekalëtrve, nga të cilët u dëgjuan kore naziste pro Hitlerit.

Menjëherë pas kësaj ka ardhur dhe reagimi i vetë klubit kryeqytetas, i cili shprehet se i dënon këto gjeste.

Me anë të një mesazhi në faqen zyrtare, Lacio shprehet se është e gatshme të ndërmarrë masa për këto veprime dhe personat përgjegjës.

Kjo nuk është hera e parë që një gjë e tillë ndodh nga tifozët e Lacios, të cilët janë bërë pjesë shumë herë e këtyre situatave.