SPORT, 19 Mars 2023, 20:42

Çmimi i madh i Arabisë Saudite, sundon Red Bull, Alonso i 3-ti

Çmimi i madh i Arabisë Saudite, sundon Red Bull, Alonso i 3-ti

Sergio Perez fiton çmimin e madh të Arabisë Saudite. Perez dhe Red Bull i tij ia dolën të triumfojnë, duke lënë mbrapa të gjithë rivalët.

Në vendin e dytë u rendit Verstappen, i cili bëri një paraqitje në një nivel të kënaqshëm (Red Bull). Pozicioni i 3-të mbahet nga Alonso, ndërsa Top-5 përmbyllet nga Rusell dhe Hamilton.

Tashmë vëmendja më e madhe do të jetë e përqëndruar për datën 2 prill, kur do të zhvillohet gara e radhës në Australi. Me interes të madh pritet të shihet çfarë do të ndodhë, me Formula 1 që ka një numër të madh të apasionuarish.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">ALB ????: &quot;Oh my god, brake failure&quot;<br><br>Albon reports braking issues and trundles back to the pits to retire<a href="https://twitter.com/hashtag/SaudiArabianGP?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#SaudiArabianGP</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/F1?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#F1</a> <a href="https://t.co/r9fhGy0fDR">pic.twitter.com/r9fhGy0fDR</a></p>&mdash; Formula 1 (@F1) <a href="https://twitter.com/F1/status/1637512214557982723?ref_src=twsrc%5Etfw">March 19, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>