AKTUALITET, 25 Korrik 2020, 19:25

Meta publikon deklaratën e tij paralajmëruese: Edhe Haxhi Qamili nisi revolucion kundër Evropës, por si përfundoi…

Meta publikon deklaratën e tij paralajmëruese: Edhe Haxhi Qamili nisi

Presidenti Ilir Meta ka ripublikuar në faqen e tij të “Faqceook” një pjesë të deklaratës së tij, të mbajtur një ditë më parë në konferencën e përjavshme, ku paralajmëronte se “Edhe Haxhi Qamili nisi revolucion kundër Europës dhe perspektivës europiane të Shqipërisë! Por si përfundoi e dimë të gjithë!”.

“Mos më bëni muua përgjegjës për njerëz që nuk kontrollojnë dot dozat e optimizmit të tyre. Haxhi Qamili nisi revolucion kundër Evropës, kundër perspektivës evropiane të Shqipërisë, sepse mendoi se ishte ide e mirë dhe e realizueshme. Pastaj si përfundoi Haxhiu, e dimë të gjithë”, tha Meta.