LIFESTYLE, 23 Shtator 2022, 11:46

FOTO/ Përvjetori i martesës, Elita i bën dedikimin më të ndjerë ndonjëherë Gjikos

FOTO/ Përvjetori i martesës, Elita i bën dedikimin më

Çifti shumë i dashur nga publiku, Elita Rudi dhe Gjiko festojnë sot përvjetorin e martesës. Ata mbushin plot 4 vite nga momenti që i kanë thënë njëri-tjetrit “Po”.

Ka qenë moderatorja, ajo që e ka kujtuar këtë çast të paharrueshëm në Instagram. Elita ka postuar disa foto nga dasma e tyre, të cilat i ka shoqëruar me disa fjali tepër të ndjera.

“Je i vetmi që dua të bezdis gjithë jetën. Dua të ecim përdore kur të jemi 80 vjeç dhe të themi: “Ia dolëm”. Këta sy, i dashur…nuk gënjejnë kurrë!”, ka shkruar ajo.

FOTO/ Përvjetori i martesës, Elita i bën dedikimin më

FOTO/ Përvjetori i martesës, Elita i bën dedikimin më

FOTO/ Përvjetori i martesës, Elita i bën dedikimin më

FOTO/ Përvjetori i martesës, Elita i bën dedikimin më

FOTO/ Përvjetori i martesës, Elita i bën dedikimin më