LIFESTYLE, 20 Janar 2023, 21:08

“Kë do hamë sot?”/ Olta, Kristi dhe Amos zgjedhin “prenë” e radhës

“Kë do hamë sot?”/ Olta, Kristi dhe Amos zgjedhin

Olta shpesh herë ka përsëritur faktin që nesë i vë ‘syrin’ dikujt, e mërzit aq shumë sa e nxjerr nga shtëpia. Dhe në fakt, këtë gjë e ka vërtetuar me Zhaklinën dhe Gentin.

Sot ajo, Kristi dhe Amos, po thurnin intriga se cilin banor do fusnin në ‘grackë’ këtë herë. Kristi sugjeroi dy emra, Bjordin dhe Kiarën.

Por, Olta tha se Bjordin e ka shumë shok, ndërsa për Kiarën, tha se nuk ja vlen të merresh. Ndonëse kjo bisedë zgjati rreth 2 minuta midis tyre, Olta tha se është duke aktruar.