EMISIONE, 10 Tetor 2022, 23:22

Të ftuarit nuk përmbahen, sherr dhe debat i fortë për "mbretin" e Federatës, Duka!- Të Paekspozuarit

Të ftuarit nuk përmbahen, sherr dhe debat i fortë për