EMISIONE, 7 Tetor 2022, 00:06

Opozita e ndarë në copa! Çani, Sejamini dhe Abilekaj debatojnë me Bylykbashin - Të Paekspozuarit

Opozita e ndarë në copa! Çani, Sejamini dhe Abilekaj