EMISIONE, 1 Korrik 2022, 01:54

7 korrik, vapë dhe miting i PD-së! Ç'po kurdis doktori? - Të Paekspozuarit në MCN TV

7 korrik, vapë dhe miting i PD-së! Ç'po kurdis doktori? -