EMISIONE, 14 Qershor 2022, 11:37

A ekzistojnë partitë e vogla në Shqipëri? Debate dhe batuta në "Të Paekspozuarit"

A ekzistojnë partitë e vogla në Shqipëri? Debate dhe batuta