EMISIONE, 12 Maj 2022, 23:47

Elisabeta Imeraj përballë gazetarëve; Përplasja e bujshme në veting dhe shkarkimi! –Të Paekspozuarit

Elisabeta Imeraj përballë gazetarëve; Përplasja e bujshme