EMISIONE, 7 Maj 2022, 09:46

Kuvendi i PD-së dhe kriza e opozitës! A po shkon PD drejt asgjësimit? - Të Paekspozuarit në MCN TV

Kuvendi i PD-së dhe kriza e opozitës! A po shkon PD drejt