EMISIONE, 7 Maj 2022, 09:51

Topalli dhe Këlliçi "përplasen" me gazetarët. Pse nuk po bashkohet PD? - Të Paekspozuarit në MCN TV

Topalli dhe Këlliçi "përplasen" me gazetarët.