EMISIONE, 12 Prill 2022, 02:16

Ylli Ndroqi dhe Aqif Rakipi "goditen" fort nga sanksionet e SHBA! - Të Paekspozuarit në MCN TV

Ylli Ndroqi dhe Aqif Rakipi "goditen" fort nga sanksionet e SHBA! -