BOTA, 28 Nëntor 2023, 22:43

Hamasi: Izraeli do të pësojë humbje të mëtejshme nëse vazhdon ofensivën në Gaza

Hamasi: Izraeli do të pësojë humbje të mëtejshme

Hamasi ka paralajmëruar forcat e mbrojtjes izraelite se do të pësojnë humbje të mëtejshme nëse vazhdojnë ofensivën kundër Rripit të Gazës, duke theksuar se kërcënimi i rifillimit të luftës pas armëpushimit është bosh.

"Pranimi nga okupatori i numrit të të vdekurve dhe ushtarëve të plagosur nuk zbulojnë të vërtetën e tmerrshme.

Humbjet e armikut do të rriten në ditët në vijim", tha Osama Hamdan, një zyrtar i lartë i Hamasit i cili theksoi se IDF ende nuk ka shkelur në 80 për qind të territorit të Gazës.