BOTA, 28 Nëntor 2023, 19:49

Panik në ajër, pasagjerët braktisin të tmerruar avionin pasi 38-vjeçari hap derën e emergjencës

Panik në ajër, pasagjerët braktisin të tmerruar avionin pasi

Pasagjerët në Aeroportin Ndërkombëtar Louis Armstrong në New Orleans, kanë braktisur të tmerruar avionin në të cilin ishin, pasi një 38-vjeçar kishte hapur pa ndonjë arsye derën e emergjencës.

Veprimi i 28-vjeçarit, identiteti i të cilit deri më tani është anonim, ka bërë që pasagjerët të tremben duke menduar se avioni i kompanisë ajrore Southwest Airlines. ka pësuar ndonjë defekt serioz.

Dëshmitarët okularë filmuan momentin, ku duket se pasagjerët në panik zbrisnin nga avioni, pas veprimit të 38-vjeçarit.

Ky i fundit u neutralizua menjëherë nga stafi i aeroportit, dhe u mbajt i izoluar për një kohë të shkurtër deri në ardhjen e autoriteteve.