BALLKAN, 22 Qershor 2022, 19:02

Shqiptarët në veri: Faturat e energjisë elektrike nuk ia paguajmë kompanisë serbe (VIDEO)

Shqiptarët në veri: Faturat e energjisë elektrike nuk ia

Disa qytetarë shqiptarë, të anketuar nga Radio Evropa e Lirë në veri të Mitrovicës, thonë se nuk do të paguajnë rrymën e shpenzuar, nëse paratë e tyre i shkojnë një kompanie serbe.

Më 21 qershor, Kosova dhe Serbia kanë arritur te një dakordim, që i hap rrugë faturimit të rrymës në veri.

Ndiqni vëzhgimin e REL.