AKTUALITET, 1 Qershor 2023, 11:29

Vlorë, kundërshtojnë shembjen e banesës, nënë e bijë hipën në tarracën e godinës

Vlorë, kundërshtojnë shembjen e banesës, nënë e

IKMT do të shembë një banesë 2 katëshe në zonën e Skelës në Vlorë ku jetojnë 7 familje.

Një prej familjeve kundërshtoi vlerën e shpronësimit dhe nënë e bijë hipën në tarracën e ndërtesës.

Por, vajza është shoqëruar me forcë nga efektivët e policisë.

Shembja do të bëhet në kuadër të një projekti për gjelbërim.

Vlorë, kundërshtojnë shembjen e banesës, nënë e