AKTUALITET, 19 Shtator 2023, 18:44

Veliera me flamur ukrainas jep alarmin SOS, lokalizohet afër grykëderdhjes së Semanit

Veliera me flamur ukrainas jep alarmin SOS, lokalizohet afër

Një velierë me emrin ‘Monreve’ me flamur ukrainas ka dhënë alarmin SOS pasi kishte pësuar një avari në motorra dhe po rrezikohej jeta e personave në bord.

Mjeti ndodhej në afërsi të grykëderdhjes së Semanit.

Falë ndërhyrjes në kohë te efektivit të anijes P-112 mjeti arriti të shpëtohet dhe vijojë rimorkimi drejt portit të Vlorës, spas Report Tv.