AKTUALITET, 8 Dhjetor 2022, 13:19

Sot Dita e Rinisë, FRPD përkujton lëvizjen e dhjetorit, i pranishëm edhe Sali Berisha

Sot Dita e Rinisë, FRPD përkujton lëvizjen e dhjetorit, i

Sot kur shënohet 32 vite nga lëvizja studentori, Kuvendi Kombëtar i Forumit Rinor të Partisë Demokratike mban një ceremoni në nder të Ditës së Rinisë, e cila solli ndryshimin në vendin tonë.

Teksa të pranishëm në sallë janë demokratë, mes tyre kryetari i PD-së, Sali Berisha, aktiviteti nisi me himnin shqiptar ku të gjithë u ngritën në këmbë dhe kënduan në një zë.

Fillimisht u transmetua një dokumentar, më pas aktiviteti nisi me fjalimet e të ftuarve.