AKTUALITET, 25 Maj 2023, 14:44

"Me ne fitojnë ata", sarkazma e politologut për politikanët pas zgjedhjeve të 14 majit

"Me ne fitojnë ata", sarkazma e politologut për

Politologu Afrim Krasniqi ka bërë një sarkazëm therëse me zgjedhjet vendore të 14 majit dhe zhvillimet pas saj. Sipas tij, të fituarit janë të gjithë pushtetarët, ndërsa të humbur janë qytetarët.

"14 maj? Edi fitoi zgjedhjet, Saliu garën në opozitë, Iliri & Toma fituan këshillat, Gjushi Durrësin, Enkeljedi fitoi mbijetesën, Arlindi vendin III, Luli fitoi kohë, deputetë & ministra fituan x 90% rrogë, oligarkët fituan bregdetin & tenderat. Kaq. Me ne (qytetarët) fitojnë ATA!"