SPORT, 12 Maj 2023, 15:27

A do të mbahet në Stamboll finalja e Champions League? Ja çfarë thotë UEFA

A do të mbahet në Stamboll finalja e Champions League? Ja

UEFA ka reaguar në lidhje me zërat ditët e fundit për opsionin nëse finalja e Champions League do të mbahet në Stamboll.

Tashmë, organi më i lartë i futbollit për klube në Evropë, UEFA, ka reaguar në lidhje me këto thashetheme.

“Pas disa raportimeve të pasakta dhe të pabaza nga mediat, UEFA dëshiron të qartësojë pozicionin e saj për finalen e Champions League 2023. Ndeshja do të zhvillohet në Stamboll sipas programit, më 10 qershor 2023. UEFA shton se nuk ka diskutime kontradiktore me institucionet politike, qeveritë apo federatat kombëtare të futbollit”, thuhej në njoftimin zyrtar.