AKTUALITET, 27 Maj 2018, 20:58

I parkojnë “BISHAT LUKSOZE” ku të duan/ Kush janë djemtë e këqinj të Tiranës që “THYEJNË” shtetin?

Është diçka jo për t’u çuditur tashmë që të gjithë drejtuesit që kanë në pronësi makina luksoze mund t’i parkojnë bishat e tyre luksoze ku t’u shkojë syri.

Ndërkohë që papunësia ende vazhdon në shifra të larta e një pjesë e mirë e popullit ankohet se nuk ka mundësi ekonomike as për të siguruar as nevojat bazike, le t’i i kthejmë sytë nga shtresa me mirëqenie më të lartë e shoqërisë.

Janë pikërisht këta “djem të këqij” të cilët reklamojnë super automjetet e shtrenjta në rrugët e kryeqytetit dhe parkojnë pa iu dridhur qerpiku pasi e dinë mirë se nuk do të gjobiten.

Vendet më të “preferuara” për këta ligj shkelës janë Drejtoria e Policisë, Kryeministria, Presidenca dhe të tjera “pika” kryesore në Tiranë.

Mjafton një targë “sinjalizuese” për t’i shpëtuar gjobës apo edhe një bisedë e shkurtër me policin “A e di ti se kush jam?” për t’ia hedhur paq e për të nisur sërish ditën tjetër ekspozimin në sytë e kalimtarëve.

Materialet siguruar nga @RichKidsTirana