All - Scripts - 1
All - Scripts - 2
Desktop - General - 1
AKTUALITET, 27 Maj 2018, 19:53

1.2 miliardë sterlina përfitimet ekonomike që solli dasma mbretërore

1.2 miliardë sterlina përfitimet ekonomike që solli dasma
All - Paragraf - 1

Në Londër ekziston konsensusi mbi faktin që dasma e Princit Harry dhe Meghan Markle, të shtunën e kaluar më 19 maj në “Windsor”, ka qenë një sukses i vërtetë nga të gjitha këndvështrimet: çifti, familja mbretërore, mediet, e mbi të gjitha ekonomia.

All - Paragraf - 2

Ekonomia britanike, me sa duket do të fitojë jo pak, por 1.2 miliardë stërlina këtë vit, sipas “Brand Finance”, që është marrë me parashikimet para dasmës dhe me përllogaritjet pas saj.

All - ArticleEnd - 2