EMISIONE, 31 Tetor 2022, 17:27

Escobar thirrje të "goditet" dhe braktiset Berisha! Debat mes analistëve - Të Paekspozuarit

Escobar thirrje të "goditet" dhe braktiset Berisha! Debat mes