EMISIONE, 7 Janar 2022, 00:17

"Bananet dhe trafiku"/Artan Hoxha dhe Klodiana Lala zbërthejnë detaje ekskluzive -"Të Pakespozuarit"

"Bananet dhe trafiku"/Artan Hoxha dhe Klodiana Lala