EMISIONE, 17 Dhjetor 2021, 00:11

Kush e ka PD-në? Shpërthejnë debatat mes Kokalarit, Kolës, Bylykbashit dhe Çanit- Të Paekspozuarit

Kush e ka PD-në? Shpërthejnë debatat mes Kokalarit, Kolës,