EMISIONE, 30 Nëntor 2021, 00:07

Fundi i Bashës?/ Agron Shehaj dhe tre përfaqësues të PD rrëfejnë luftën në parti- Të Paekspozuarit

Fundi i Bashës?/ Agron Shehaj dhe tre përfaqësues të PD