BOTA, 3 Qershor 2023, 17:14

Disa shumë pranë Shqipërisë, kush janë 10 qytetet më të mira europiane për të kaluar moshën e pensionit

Disa shumë pranë Shqipërisë, kush janë 10 qytetet

Një vend të qetë për të kaluar moshën e pensionit. Dhe kush nuk do ta donte! Më poshtë po ju parashtrojnë disa hulumtime që tregojnë se cilët janë 10 qytetet më të mira që ndodhen në Europë, ideale për të kaluar ditët e pleqërisë.

Studiuesit morën parasysh koston e jetesës, përballueshmërinë e pronës, disponueshmërinë e kujdesit shëndetësor, opsionet e argëtimit dhe rekreacionit dhe dolën me një listë të 10 qyteteve më të mira për të jetuar në pension në Evropë.

1.   Tavira, Portugali

2.   Annecy, Francë

3.   Lubjanë, Slloveni

4.   Cascais, Portugali

5.   Paphos, Qipro

6.   Kotorr, Mali i Zi

7.   Country Clare, Irlandë

8.   Paris, Francë

9.   Popoli, Itali

10. Valeta, Maltë