BOTA, 24 Maj 2023, 20:44

Beteja në kampin e republikanëve, sondazhi nxjerr Trump 2 herë më të pëlqyer se DeSantis në garën për presidencën

Beteja në kampin e republikanëve, sondazhi nxjerr Trump 2 herë

Ish-Presidenti Donald Trump vazhdon të mbajë një epërsi mes republikanëve, edhe pse guvernatori rival i Floridës, Ron DeSantis po përgatitet të hidhet në garën presidenciale.

Trump mban një shumicë të plotë, duke udhëhequr me mbështetjen e 53% të republikanëve në sondazhin e fundit të CNN/SSRS .

Kjo e vendos mbështetjen e tij në dyfishin e asaj të DeSantis, i cili planifikon të shpallë fushatën e tij në një bisedë në Twitter me Elon Musk dhe që sipas sondazhit merr 26% të mbështetjes.