BLOG, 25 Mars 2023, 13:56

Media e tallavasë së katundit ballkanik

Media e tallavasë së katundit ballkanik

Media e tallavasë së katundit ballkanik nuk ka më asnjë raport vlerash dhe referencash, doçeria mediatike ushqen çdo ditë dobiçerinë politike dhe vulgun kulturor perversitet WC-shë publike.

Në mediat kryesore televizive dhe te printuara apo online, aty ku diskutohet nga “kokat e mëdha” të gazetarisë analitike për fatet e Shtetit të së Drejtës dhe Demokracinë-Liberale, për zgjedhjet pa zgjidhje nga anglosaxsonia e tallavasë së katundit ballkanik, lajmi në faqet kryesore është ky i mēposhtëmi dhe të tjera të ngjashëm:

Bën banjo dielli pa të brendshme?! Jorit i ndodh incident, vajzat: Ule

Jori teksa ka qenë duke u relaksuar pranë pishinës i ka ndodhur një incident.

Ajo kishte veshur një fund të gjatë dhe në momentin kur ka qenë e shtrirë, i është ngritur fundi dhe ka treguar pjesët intime.

Olta: Jori, urgjent, dukesh komplet.

Jori: Uuaa

Kejsi: Ule atë Jori se të ngrihet ajo copa.

Bën banjo dielli pa të brendshme?! Jorit i ndodh incident, vajzat: Ule urgjent!

Jori teksa ka qenë duke u relaksuar pranë pishinës i ka ndodhur një incident.

Ajo kishte veshur një fund të gjatë dhe në momentin kur ka qenë e shtrirë, i është ngritur fundi dhe ka treguar pjesët intime.

Olta: Jori, urgjent, dukesh komplet.

Jori: Uuaa

Kejsi: Ule atë Jori se të ngrihet ajo copa.