BALLKAN, 3 Qershor 2023, 09:46

Vazhdojnë protestat në veri të Kosovës, ja si paraqitet situata

Vazhdojnë protestat në veri të Kosovës, ja si paraqitet

Vazhdojnë protestat në veri të Kosovës, teksa situata paraqitet e qetë.

Kryesisht në protestë janë duke marrë pjesë gratë, që janë të punësuara në sektorin e edukimit.

Serbët lokalë janë duke protestuar rregullisht prej 26 majit në komunat e Zveçanit, Leposaviqit dhe Zubin Potokut, për të kundërshtuar hyrjen e kryetarëve të rinj shqiptarë në ndërtesat komunale.