AKTUALITET, 5 Tetor 2022, 15:04

Vendimi i Apelit për Partinë Demokratike, ja kur do të mbahet seanca gjyqësore

Vendimi i Apelit për Partinë Demokratike, ja kur do të mbahet

Gjykata e Apelit ka caktuar datën për gjykimin e çështjes së Partisë Demokratike.

Seanca gjyqësore do të mbahet në datën 3 nëntor, në orën 10:00.

“Ne date 3 Nentor 2022, ora 10:30, do te gjykohet ceshtja me kerkues Partia Demokratike e Shqiperise, lidhur me ankimin e saj ndaj vendimit  date 18.03.2021 te Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane.

Trupi gjykues qe e shqyrton ceshtjen perbehet nga gjyqtaret: Irida Kacerja (relatore), Genti Shala dhe Emona Muçi.

P.s. kjo ceshtje lidhet me depozitimin e statutit dhe vendimeve te Kuvendit Kombetar te dates 17.07.2021″, thuhet në njoftim.