AKTUALITET, 2 Tetor 2023, 17:35

Kuvendi i Shqipërisë nderon policin që u vra në veri të Kosovës, një minutë heshtje për Afrim Bunjakun

Kuvendi i Shqipërisë nderon policin që u vra në veri

Kuvendi i Shqipërisë e ka nisur seancën e sotme plenare me një minutë heshtje në nder të policit, Afrim Bunjaku që u vra nga sulmi i 24 shtatorit në veri të Kosovës nga një grup i armatosur serb.

Seanca e sotme nuk parashikohet të miratojë ndonjë ligj, pasi është një seancë tërësisht e dedikuar zgjedhësve. Kujtojmë se këto ditë në qendër të vëmendjes së politikës dhe opinionit publik kanë qenë zhvillimet në Kosovë.

Ndërkohë, paralelisht me Kuvendin, jashtë po mbahet dhe një protestë, e organizuar nga Lëvizja Bashkë.