AKTUALITET, 29 Shkurt 2024, 11:16

FOTOT/ Batuta e të qeshura, Varhely vjen në këmbë, por “ngatërron” rrugën! Rama serioz në takimin me Vuçiç! Çfarë nuk u pa nga pritja në tapetin e kuq

FOTOT/ Batuta e të qeshura, Varhely vjen në këmbë, por

Liderët e Ballkanit Perëndimor dhe përfaqësues të Bashkimit Evropian ishin sot (29 shkurt) në Tiranë në kuadër të Samitit BE-Ballkani Perëndimor, për planin e ri të rritjes ekonomike.

Në fillim të ftuarit u pritën nga kryeministri Edi Rama në Pallatin e Kongreseve. Të gjithë mbërritën me makinat e delegacionit, të shoqëruar edhe me polici. Por komisioneri, Varhely zgjodhi të vinte në këmbë nga prapa Pallatit të Kongreseve, ku siç shihet në këto foto duket se ai ka ngatërruar edhe rrugën.

Kjo ka shkaktuar batuta dhe të qeshura gjatë takimi me kryeministrin Edi Rama.

Ndërsa një pritje disi ndryshe ishte ajo e Presidentit të Serbisë, Aleksandër Vuçiç. Gjatë takimit Rama ishte i buzëqeshur, por më serioz.

FOTOT/ Batuta e të qeshura, Varhely vjen në këmbë, por

FOTOT/ Batuta e të qeshura, Varhely vjen në këmbë, por

FOTOT/ Batuta e të qeshura, Varhely vjen në këmbë, por

FOTOT/ Batuta e të qeshura, Varhely vjen në këmbë, por

FOTOT/ Batuta e të qeshura, Varhely vjen në këmbë, por

FOTOT/ Batuta e të qeshura, Varhely vjen në këmbë, por

FOTOT/ Batuta e të qeshura, Varhely vjen në këmbë, por

FOTOT/ Batuta e të qeshura, Varhely vjen në këmbë, por

FOTOT/ Batuta e të qeshura, Varhely vjen në këmbë, por

FOTOT/ Batuta e të qeshura, Varhely vjen në këmbë, por

FOTOT/ Batuta e të qeshura, Varhely vjen në këmbë, por

FOTOT/ Batuta e të qeshura, Varhely vjen në këmbë, por