AKTUALITET, 5 Qershor 2023, 14:16

Dhurata Çupi: Partia të drejtohet nga Tabaku dhe Bardhi, zgjedhjet urgjente janë vrastare

Dhurata Çupi: Partia të drejtohet nga Tabaku dhe Bardhi, zgjedhjet

Deputetja Dhurata Çupi në mbledhjen e grupit të PD ka deklaruar se grupi parlamentar duhet të ketë autoritetin politik vendimmarrës.

“Është ky grup që ka mbajtur PD. Jam dakord me platformën e sugjeruar nga Bardhi. Sugjeroj që partia të drejtohet nga Tabaku dhe Bardhi”, ka thënë ajo.

Gjithashtu ajo ka shtuar se në PD duhet të zhvillohet zgjedhjet dhe se duhet të drejtohen po nga Tabaku dhe Gazment Bardhi.

“Duhet të afrojmë sa më shumë personalitete në parti. Zgjedhjet  urgjente do të jenë vrastare”, është shprehur më tej Çupi.