TEJ E KETEJ, 11 Mars 2020, 12:18

Urdhër i prerë i Elisa Spiropalit: Stop, mos ndiqni studiot e harbuara, por vetëm RTSH-në!

Një ngjarje e rrallë ka ndodhur sot, në Republikën tonë të prekur nga koronavirusi.

Zëdhënësja e qeverisë, Ministresha për Mardhëniet me Parlamentin dhe më gjerë, për të gjitha mardhëniet e tjera, zonja Elisa Spiropali, lëshoi një urdhër dite, të pangjashëm me të gjithë urdhrat që janë lëshuar sot në botë, për Covid-19.

Urdhri kryesor dhe më i ashpër, i Elisës tonë, është që qytetarët nuk duhet të ndjekin emisionet politiko-koronavirusale, sepse studiot në të cilat shfaqen këto emisione, janë të harbuara.

Nuk qartësohet në këtë urdhër, nëse qytetarët nuk duhet të ndjekin Ministren e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, apo autoritetet e tjera të larta, pikërisht në këto studio të harbuara, ku ata shfaqen dhe flasin ditë e natë.

Pjesa më e vlefshme e komunikimit të Elisës, është urdhri që qytetarët të ndjekin vetëm RTSH-në, ku për shkak të mungesës së shkollave, jo vetëm për ditët e koronavirusit, por edhe për 30 vitet e shkuara, njerëzia e këtij vendi,  mund të mësojë arithmetikë, shkencë dhe gjuhë shqipe.

Kjo është mënyra, që mbarë populli shqiptar, me rastin e koronavirusit, të bëhet afërsisht i mençur dhe i ditur, si Elisa dhe t'i rikthehet dashuria edhe e vjetër edhe e pakufijshme, për RTSH-në, duke braktisur në këtë mënyrë, çdo televizion dhe studio të harbuar.

PS. Ja status-urdhëresa e plotë e Elisa Spiropalit.

/TPZ.al/ Tej e këtej/