LIFESTYLE, 27 Prill 2022, 09:42

“Është një eksperiencë interesante”, Valbona Selimllari tregon nëse do të hynte në Big Brother

“Është një eksperiencë interesante”, Valbona
Valbona Selimllari

Big Brother Vip 2 do të ishte një eksperiencë interesante për Valbona Selimllarin. Megjithatë, ish miss-i shqiptar thotë se nuk e sheh veten në një format të tillë. Në një intervistë që ka dhënë së fundmi, ajo tha se nuk do të mund të rrinte tre muaj larg fëmijëve.

“Nuk kam asnjë paragjykim, por nuk mendoj që jam tipi i ‘BBV’. Nuk qëndroj dot në një vend, tre muaj janë shumë, dhe nuk mund të rri pa fëmijët. Por është një eksperiencë interesante, shumë interesante.”, është shprehur Valbona.

“Është një eksperiencë interesante”, Valbona